HAVRILLA & Co.

Ügyvédi iroda vagyunk, amely elsősorban külföldi és hazai vállalati ügyfelekre összpontosít. Teljeskörű jogi tanácsadást és szolgáltatásokat nyújtunk - kereskedelmi jog, szerződéses, jogi átvilágítás, fúziók és akvizíciók, társasági jog, szellemi tulajdonjog, fejlesztési projektek, ipari parkok és munkajog vállalati ügyfelek számára.

Minőség, nem mennyiség
Az ügyvédi iroda JUDr. Havrilla Gabriel ügyvéd jellemét viseli, aki több éves tapasztalat után nagy ügyvédi irodákban, többnyire nemzetközi ügyfelekkel 12 évvel ezelőtt, úgy döntött, hogy létrehozza saját ügyvédi irodáját. A cél az volt, hogy teljeskörű jogi szolgáltatásokat nyújtson, különösen a vállalati ügyfelek számára, és ügyvédi irodáját különösen a minőségre és nem a mennyiségre építse ki.

További információk

EELA

Az európai nemzetközi szintű EELA szövetség (European Employment Lawyers Association) tagsága lehetővé teszi számunkra, hogy nemzetközi és európai kontextusban elmélyítsük a munkajogi szakértelmünket. Különösen azáltal, hogy részt veszünk az EELA éves konferenciákon, valamint angol nyelvű cikkeket teszünk közzé az EELC kiadványában az "EELC journal/ European Employment Law Cases" cím alatt.

LEI

A LEInternational globális szervezet tagjai vagyunk, amely független ügyvédi irodák szervezete. Ügyfeleink számára megfelelő jogi tanácsadást tudunk nyújtani külföldi tevékenységeik során, nemcsak az EU-n belül, hanem a világ bármely országában, például az Egyesült Államokban, Izraelben vagy Hongkongban, a nemzetközi, határokon átnyúló tapasztalattal rendelkező különböző témákkal foglalkozó éves LEI által szervezett konferenciákon való részvételünknek köszönhetően.

Rólunk

Értjük ügyfeleinket, tudjuk, mit akarnak és mit kell elérniük. Ezt követjük, amíg el nem érjük. Nem félünk a felelősségtől tetteinkért, mert erős akaratunk és harcias szívünk van.

Jogi tanácsadásra van szüksége?
Picture of JUDr. Gabriel Havrilla
Ügyvéd/ partner

JUDr. Gabriel Havrilla

Picture of Mgr. Andrej Bebjak
Ügyvédbojtár

Mgr. Andrej Bebjak

Értékeink

ÁTTEKINTÉS, KREATIVITÁS ÉS BIZALOM 


"Örülök, ha mélyen belemerülünk a vitatott kérdésbe,
és lehetőségünk nyílik egy kreatív megoldásra"

JUDr. Gabriel Havrilla

HAVRILLA & Co. az alkalmazottak szemével

Ügyfeleink

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo