HAVRILLA & Co.

Ügyvédi iroda vagyunk, amely Szlovákia területén vállalkozó nemzetközi vállalatokra összpontosít. Teljeskörű jogi tanácsadást és szolgáltatásokat biztosítunk – kereskedelmi jog, szerződési jogviszonyok, due diligence, akvizíciók és fúziók, tarsasági jog, szellemi tulajdonjog, fejlesztési projektek, ipari parkok és munkajog a vállalati ügyfelek számára.

Minőség, nem mennyiség

Az ügyvédi iroda JUDr. Havrilla Gabriel ügyvéd jellemét viseli, aki több éves tapasztalat után nagy ügyvédi irodákban, többnyire nemzetközi ügyfelekkel 12 évvel ezelőtt, úgy döntött, hogy létrehozza saját ügyvédi irodáját. A cél az volt, hogy teljeskörű jogi szolgáltatásokat nyújtson, különösen a vállalati ügyfelek számára, és ügyvédi irodáját különösen a minőségre és nem a mennyiségre építse ki.

Nemzetközi hatás

Tagság a LEInternational független ügyvédi irodák világszintű hálózatában, és a független ügyvédi irodák nemzetközi hálózata az EELA/ European Employment Lawyers Association lehetővé teszi számunkra, hogy minden országban lefedjük a jogi területeket egy helyről.

Ügyvédi irodánk tagjai hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek a külföldi ügyfelekkel, különösen azokkal a külföldi befektetőkkel amelyek Szlovákiában nagyberuházási projektekkel foglalkoznak. Elsősorban nemcsak a szomszédos országokból (főként Magyarországból, Csehországból és Lengyelországból) származó befektetőkről van szó, hanem Franciaországból, Spanyolországból, Ausztriából, Nagy Britaniából és az Amerikai Egyesült Államokból érkező befektetőkről is..

Kreatív hozzáállás

A kreatív hozzáállás kéz a kézben jár a felelősségteljes munkával és az ügyben való áttekintéssel.
Szeretjük a kihívást az új lehetőségre és megoldásra, amely az ügyfél számára hosszútávon jelentős stratégia.

Megbízható kapcsolatok

Állni a szavunkat és stabil támaszt nyújtani az ügyfélnek nem csak a sikeres időszakban, hanem akármilyen bonyolult szituációban, ez a filozófiánk alap elve.
Vérünkben van a hosszú pályafutás.

Egy harcos szíve

Értjük ügyfeleinket, tudjuk, mit akarnak és mit kell elérniük. Ezt követjük, amíg el nem érjük. Nem félünk a felelősségtől tetteinkért, mert erős akaratunk és harcias szívünk van.

Következetesség

Következetesség az a szó, amely kiemelkedő helyen van a szótárunkban. Következetesség a munkában. Következetesség a kommunikációban. Következetesség az emberek válogatásában a csapatba.

HAVRILLA & Co. az alkalmazottak szemével