Sztereotípiát nálunk nem talál

Nálunk biztosan nem esik sztereotípiába. Változatos jogi terület várja Önt az ügyfelek számára, különösen a nemzetközi vállalatoktól, és sok területen gyakorlati tapasztalatot szerezhet. Lehetősége lesz arra, hogy az ügyfél összetett jogi kérdéseivel foglalkozzon a vállalat körén belül, valamint az ügyféllel folytatott kommunikáció során.
Elvárjuk, hogy megértse az ügyfeleink szándékait és céljait. Céljai után megyünk, míg el nem érjük – erős akaratunk van.

Karrierfejlesztési lehetőségek

Az iroda lehetőséget ad arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen változatos jogi területeken, és lehetőséget biztosít a jogi angol vagy magyar nyelv fejlesztésére, valamint szlovák vagy külföldi szakmai publikációk közzétételének lehetőségét is kínálja.
A LEInternational független ügyvédi irodák világszintű hálózata, és az EELA | European Employment Lawyers Association független ügyvédi irodák nemzetközi hálózata lehetővé teszi számunkra, hogy minden országban lefedjük a jogi területeket egy helyről.

Csapatmunka és személyes megközelítés

"A csapatszellem csak jó munkakörnyezetben és helyes kapcsolatok által alakulhat ki." Fontos, hogy ügyvédi irodánkban a feladatban résztvevő csapat minden tagja teljes körű információkkal rendelkezzen a feladat sikeres elvégzéséhez. Mindenki teret kap a véleményezésre és mindenkire találok elég időt. Másrészt elvárom a csapat tagjainak hozzájárulását a feladathoz, precizitását és következetességét, mert csak így tudjuk az ügyfélnek a legjobbat nyújtani. Ezek az irodánk alapvető elemei.”

JUDr. Gabriel Havrilla

Aktuális szabad munkapozíciók

HAVRILLA & Co. az alkalmazottak szemével