Picture of JUDr. Gabriel Havrilla
Ügyvéd/ partner

JUDr. Gabriel Havrilla

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara, 2000 é.

Szakterület: szélsőséges tapasztalattal rendelkezik számos hazai és külföldi ügyfélnek nyújtott jogi tanácsadás területén, különösen Szlovákiában jelentős külföldi befektetések esetén. Tapasztalatai meghatározzák személyét jogi szolgáltatásokat nyújtására a különféle jogi helyzetekben és nemzetközi tranzakciók tekintetében.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara, 2000 é. és mint ügyvéd nyilvántartva 2003 é.

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

„Szabadidőmet a kitartó sportoknak szentelem. Aktívan űztem a triatlonokat, futó maratonokat, most kerékpározok. Egyéni sportoló vagyok, igényes önmagamra és másokra egyaránt. A dolgokat véghez viszem nemcsak a sportban, hanem a munkám során is, még akkor is ha ez néha hosszú és kimerítő utat kíván.”

Picture of JUDr. Andrej Bebjak
Ügyvédbojtár

JUDr. Andrej Bebjak

Képzettség: Nagyszombati Egyetem Jogi Kar (2014-2019),

Szakterület: Gyakorlatom során főként a biztosítási szerződések és abból adódó kárigények kérdéseivel foglalkoztam, valamint gazdasági szervezetekkel kapcsolatos szerződések dokumentációival, amelyekhez jelenleg a polgári, kereskedelmi és családi jog területei is hozzáadódtak, valamint a szerződések írása.

Szakmai tagság: Szlovák Ügyvédi Kamara (2019 óta - ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol

A jogtudomány és az ezzel kapcsolatos jogi gyakorlat felkeltette az érdeklődésemet, főleg annak köszönhetően, hogy sokrétűsége, rendszerezettsége és logikai összefüggései vannak az összes jogi terület között, amely hatást gyakorol az ember mindennapi életére. Egyesek számára a jog csak néhány értelmetlen paragrafus és bekezdés, de számomra, miután fokozatosan megértettem a kontextust és a tágabb összefüggéseket a szabályok között, nagyon érdekes és természetes képet ad a világról, ami jogi szempontból, olyan embernek, mint nekem, akinek a legtöbb dologban tetszik a rend és a rendszer, meglehetősen imponál.

Szabadidőmben aktívan részt veszek a triatlonban, ami lehetőséget ad arra, hogy teljesen más üzemmódra váltsak a munkából és úgymond "kikapcsoljak" a munkától is. Lelkiismeretesen szenteltem magam ennek a sportnak, és gyermekkorom óta sportolok, ami segített a személyiségfejlődésben, különösen a fegyelem és a céltudatosság tekintetében, amely azok a tulajdonságok közé tartozik, amelyeket megpróbálok átvinni a munkámba is. A sport mellett pozitív hozzáállásom van a természethez, az állatokhoz, valamint szeretek jó könyvet olvasni jó kávé mellett. A könyvek közül főleg történelmi jellegűek érdekelnek, amely az a terület, amellyel a legszívesebben foglalkozom, ha nem a jogi pályát választom.

Picture of Dorota Kičikolevová
Office manager

Dorota Kičikolevová

Képzettség: Pozsonyi olasz kéttannyelvű L. Sára Gimnázium

Nyelvek: angol, olasz

Az ügyvédi irodánál megtaláltam önmagamat, mivel a sokféle feladaton túl egy olyan rendszert kínál, ahol kamatoztatni tudom az ügyintézésben és a szervezésben a részletérzékem fejlődését. Kollégáimmal remek csapatot alkotunk, támogatjuk egymást és így haladunk a közös célok felé. Szabadidőmet szívesen töltöm a családommal, a természetben vagy egy jó könyv mellett.