Picture of JUDr. Gabriel Havrilla
Ügyvéd/ partner

JUDr. Gabriel Havrilla

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara, 2000 é.

Szakterület: szélsőséges tapasztalattal rendelkezik számos hazai és külföldi ügyfélnek nyújtott jogi tanácsadás területén, különösen Szlovákiában jelentős külföldi befektetések esetén. Tapasztalatai meghatározzák személyét jogi szolgáltatásokat nyújtására a különféle jogi helyzetekben és nemzetközi tranzakciók tekintetében.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara, 2000 é. és mint ügyvéd nyilvántartva 2003 é.

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

„Szabadidőmet a kitartó sportoknak szentelem. Aktívan űztem a triatlonokat, futó maratonokat, most kerékpározok. Egyéni sportoló vagyok, igényes önmagamra és másokra egyaránt. A dolgokat véghez viszem nemcsak a sportban, hanem a munkám során is, még akkor is ha ez néha hosszú és kimerítő utat kíván.”

Picture of JUDr. Dominika Šlesárová
Ügyvédbojtár

JUDr. Dominika Šlesárová

Képzettség: Nagyszombati Egyetem Jogi Kara

Szakterület: Gyakorlata során leginkább a polgári jogra és a kereskedelmi jogra összpontosít, különösen a társasági jogra, bíróságra irányuló és más beadványok kidolgozására, valamint szerződéses dokumentációra.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara (2014-től - ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol

„Szeretem a nemperes és szerződéses ügyviteleket, szeretek transzakciókat létrehozni. Az ügyvédi irodában végzett munka nem számítható „órától-óráig”, de jó csapat vagyunk, ezért ha néha kell szívesen használom az éjjeli lámpámat. Az Óvárosnak is meg van a maga varázsa. Ha szükségem van rá, kiszellőztetem a fejemet az iratoktól a történelmi utcáiban.”

Picture of JUDr. Benita Korosiová
Ügyvédbojtár

JUDr. Benita Korosiová

Képzettség: Paneurópai Egyetem Jogi Kara

Szakterület: Előző gyakorlata során és tanulmányai alatt a polgári jogra, munkajogra és kereskedelmi jogra szakosodott.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara (2016-től - ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

„Nagyon pozitívnak érzem, hogy kisebb ügyvédi irodában dolgozok. Bizalom van köztünk, sokat elmélkedünk és segítünk egymásnak. Elszántságra és türelemre tanít ez a munka. Az én ügyvitelen leginkább a peres eljárások és a munkajog. Esténként szívesen lapozok könnyű szépirodalmat, amelyben nem kell jogi kitérőket és kivételeket keresnem, de reggelre megint örülök az irataimnak.”

Picture of Mgr. Ivan Kojnok
Ügyvédbojtár

Mgr. Ivan Kojnok

Képzettség: Kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Jogi Kara

Szakterület: Gyakorlata során leginkább a polgári és a kereskedelmi jogra összpontosít. Feladatkörének részét képzi a társasági jog, csődeljárások és szerkezetátalakítások, személyes adatok védelme és szerződéses dokumentáció előkészítése is.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara (2018-tól ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol, francia

„Az egyetemi évek alatt is egy célom volt: ügyvédi irodában dolgozni. Mint gyakornok, naponta dolgozom különleges ügyeken, amelyek megkövetelik a kitartást, figyelmet és a részletekbe nyúló pontosságot. Kollégáimmal gyakran dolgozunk együtt, így kiegészítve egymás tudását, amit nagy előnynek tartok. Szabadidőmet a téli sportnak szentelem, ami megadja a szükséges energiát a munkámhoz.”

Picture of Bc. Barbora Kohútová
Jogi asszisztens

Bc. Barbora Kohútová

Képzettség: Nagyszombati Egyetem Jogi Kara – diák

Nyelvtudás: szlovák, angol, német

„A jog körül már középiskolától forgok. Olimpiákkal kezdődött , most a Nagyszombati Egyetem tanulok és gyakorlatot a kereskedelmi jogban szerzek. Sok szakirodalmat olvasok és ha éppen nem korcsolyázom a paragrafusok közt, akkor a Pozsonyi gáton találtok meg korcsolyával. Ideális ellentétje az ülő munkának.”

Picture of Peter Dibala
Jogi asszisztens

Peter Dibala

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara

Nyelvtudás: szlovák, angol

„Már a gimnáziumi tanulmányaim során is az igazság és a jog híve voltam, amit alátámaszt a sok jogi verseny is, amin részt vettem. A jövőben elsősorban a polgári jogra szeretnék összpontosítani. Nagyra értékelem az ügyvédi iroda széleskörű jogi napirendjét és barátságos csapatát. Szabadidőmben sokat sportolok, ami segít megtisztítani az elmém, valamint hozzájárul a kreatív gondolatok megalkotásához.”

Picture of Mgr. Tímea Fehér
Irodavezető

Mgr. Tímea Fehér

Képzettség: Konstantin filozófus Egyeteme Nyitrán (Közép-Európai tanulmányok Kara)

Nyelvtudás: angol, szlovák, magyar

„Nagyra értékelem ebben az ügyvédi irodában, hogy a véleményünk fontos, és sok lehetőség van a kreatív megoldásokra. Fiatal csapat vagyunk és minden nap meglepnek az új és érdekes feladatok. Mivel nagyon sokat kommunikálok a munkahelyemen, élvezem a csendet a szlovák hegyekben, amelyeket fényképeken örökítek meg.”