Picture of JUDr. Gabriel Havrilla
Ügyvéd/ partner

JUDr. Gabriel Havrilla

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara, 2000 é.

Szakterület: szélsőséges tapasztalattal rendelkezik számos hazai és külföldi ügyfélnek nyújtott jogi tanácsadás területén, különösen Szlovákiában jelentős külföldi befektetések esetén. Tapasztalatai meghatározzák személyét jogi szolgáltatásokat nyújtására a különféle jogi helyzetekben és nemzetközi tranzakciók tekintetében.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara, 2000 é. és mint ügyvéd nyilvántartva 2003 é.

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

„Szabadidőmet a kitartó sportoknak szentelem. Aktívan űztem a triatlonokat, futó maratonokat, most kerékpározok. Egyéni sportoló vagyok, igényes önmagamra és másokra egyaránt. A dolgokat véghez viszem nemcsak a sportban, hanem a munkám során is, még akkor is ha ez néha hosszú és kimerítő utat kíván.”

Picture of JUDr. Benita Korosiová
Of counsel

JUDr. Benita Korosiová

Képzettség: Paneurópai Egyetem Jogi Kara

Szakterület: Előző gyakorlata során és tanulmányai alatt a polgári jogra, munkajogra és kereskedelmi jogra szakosodott.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara (2016-től - ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

„Nagyon pozitívnak érzem, hogy kisebb ügyvédi irodában dolgozok. Bizalom van köztünk, sokat elmélkedünk és segítünk egymásnak. Elszántságra és türelemre tanít ez a munka. Az én ügyvitelen leginkább a peres eljárások és a munkajog. Esténként szívesen lapozok könnyű szépirodalmat, amelyben nem kell jogi kitérőket és kivételeket keresnem, de reggelre megint örülök az irataimnak.”

Picture of Mgr. Róbert Šoltýs
Ügyvédbojtár

Mgr. Róbert Šoltýs

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara

Szakterület: Gyakorlata során leginkább a polgári és a kereskedelmi jogra összpontosít. Feladatkörének részét képezi a társasági jog, csődeljárások és szerkezetátalakítások, személyes adatok védelme és szerződéses dokumentáció előkészítése is.

Szakmai tagság: Szlovák Jogi Kamara (2019-tól ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol

„A Jogi Egyetem elvégzése után elsődleges célom az volt, hogy ügyvédi irodában dolgozzak, főként a kiterjedt jogi gyakorlat és a sok érdekes emberrel folytatott napi kommunikáció miatt. Szabadidőmben szeretek elolvasni egy jó könyvet, aktívan foglalkozom különféle sportokkal, például kerékpározással, hegymászással, síeléssel, és utoljára, de nem utolsósorban a szabadidős tevékenységeimhez tartozik a turizmus, ahol megfelelő energiát gyűjtök a következő munkámhoz.”

Picture of Mgr. Dóra Farkas
Ügyvédbojtár

Mgr. Dóra Farkas

Képzettség: Comenius Egyetem Jogi Kara

Szakterület:  Jelenleg a jogi szolgáltatásokat a társasági jog, a társaságok alapítása, szerződésjog, polgári jog, családjog és a büntetőjog területén nyújt.

Szakmai tagság: Szlovák Ügyvédi Kamara (2018-tól - ügyvédbojtár)

Nyelvtudás: szlovák, angol, magyar

” A korábbi joggyakorlatom során alkalmam nyílt konfrontálódni különböző jogi helyzetekkel, esetekkel, amelyek alapos jogi elemzést és megoldástköveteltek. Ez a szakma lehetőséget ad a jogi ismeretek folyamatos elmélyítésére, a rugalmasság gyakorlására, a stresszkezelésre, valamintmegtanít a kommunikációs készségek fejlesztésére különböző váratlan helyzetekben.

A szabadidőmet a törvények tanulmányozása mellett, aktívan a futásnak szentelem. A futás számomra egy olyan sportág, amely önmagam folyamatos leküzdését jelenti. A futás megtanított arra, hogy soha nem szabad feladni, valamint hogy nincsenek lehetetlen kihívást jelentő célok. Ez a szemlélet tükröződik az életem más aspektusaiban is valamint jelentősen előrevitt a joggyakorlatban.”

Picture of Ing. Kristína Krupánszka
Office manager

Ing. Kristína Krupánszka

Képzettség: Szlovák Mezőgazdasági Egyetem Nyitrán

Nyelvtudás: szlovák, magyar

„Tekintettel arra, hogy mindig pontossággal és helyesen akarom elvégezni a munkámat, látom, hogy csak egy ügyvédi irodában végzett munka kínál lehetőséget arra, hogy minden készségemet és tudásomat használva dolgozhassak. Legfőképpen élvezem a változatosságot, amely során mindig új dolgokat tanulok. Örömmel osztom meg tapasztalataimat és ismereteimet a kollégáimmal, hogy kapcsolataink magasszintűek legyenek. Az a tevékenység, amely során rendet tudok tenni a gondolataimban a sütés és a pihenés a természetben.”